Nederland: Twente - Sueterie wit

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende
€ 11,95 (inclusief btw)

Wijngaard Hof van Twente - Sueterie Wit

  • Druivenrassen: Solaris, Johanniter
  • Proef en ruik een mooie, ronde, frisse en verfijnde witte wijn. Kruidig, sappig en lekker droog. Ananas, passievrucht, lime naast groene appel en witte bloemen. Een klein maar fijn bittertje in de afdronk.
  • Lekker bij groenteschotels, asperges met zalm, of asperges met bearnaisesuas en beenham, visgerechten, coquilles, salade met kip en romige kazen.
  • Met een totaaloppervlakte van 5.5 hectare, verdeeld over drie locaties, biedt Wijngaard Hof van Twente, gerund door eigenaren Roelof en Ilse Visscher, vanuit het mooie Twentse landschap exclusieve kwaliteitswijn. Een unieke bodemsamenstelling, uitgekiende bemesting, een sterke productie beperking en geslaagde kruisingen vormen de basis voor deze kwalitatief hoogstaande wijn.  Als zorgboerderij biedt Wijngaard Hof van Twente dagbesteding en werkleerplekken aan mensen met een uitdaging tot de arbeidsmarkt. 
  • Gouden medaille wijnconcours Wenen

Maak in een handomdraai romige asperges met zalm met het volgende recept van VisitTwente.nl

Ingrediënten: 1 bakje slagroom, 200 ml monchou, 500 gram asperges, 200 gram krieltjes, 150 gram gerookte zalm, verse peterselie.

Bereiding: Kook de krieltjes. Schil de asperges zo totdat ze glanzen, en kook de asperges. Snijd de gerookte zalm in stukjes/reepjes. Knip of snijd de peterselie.  Verwarm de room zachtjes in een steelpannetje. Zorg ervoor dat het niet kookt. Snijd de asperges in kleine stukjes. Meng de gekookte krieltjes en de asperge door de verwarmde room. Voeg vervolgens de stukjes gerookte zalm erbij. Laat het geheel rustig warm worden. Strooi er nog wat fijngeknipte peterselie overheen en voilà, tijd om te serveren! Eet smakelijk!

Peper en zout naar eigen smaak toe te voegen.

© 2009 - 2022 Il DiVino Wijnwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.