Spanje: El Paisano Dominio De Tares Bierzo

Artikel 3 van 16
€ 11,95 (inclusief btw)

El  Paisano | Dominio De Tares | Bierzo

  • Druivenrassen: Mencia & Co. (Garnacha tintorera, Palomino Fino, Doña Blanca en Godello)
  • Proef en ruik zeer verfrissend en aromatisch rood fruit, viooltjes en gebak, met tonen van mineralen en hintje van venkel. Lekker sappig , zomers, verfrissend met een lange fruitige afdronk van rood fruit en iets toast.
  • Lekker bij een variatie aan gerechten zoals een traditionele stoofpot, Japan's, Vietnamees streetfood, kipsaté, romige kazen. En vooral in goed gezelschap. Licht gekoeld serveren van harte aanbevolen (12-14°C)

Recept: Bánh Xèo (4 personen)

Ingrediënten: 500 gr rijstbloem, 500 ml kokoswater, 500 ml kokosmelk, 1 tl kurkuma, 3 bosuitjes, een mix van champignons/paprika/kool/rode ui/taugé (totaal vulling ca 500gr), zonnebloemolie, 1  chilipeper, 1 teentje knoflook, lollo bionda sla, verse koriander, verse munt.

Bereiding:
Meng in een kom de rijstbloem, kurkuma, kokoswater, kokosmelk met elkaar. Snijd de bosuitjes in ringen, snijd de tofu in blokjes en de groentemix fijn. Verhit iets olie in een wok tot het heet is, schep wat beslag erover, zo dun mogelijk en verdeeld over de wokpan, zorg dat het vuur laag staat. De pannenkoek is gaar na ca 7 minuten. En hoort krokant te zijn!

Bak ondertussen de groentemix en tofu in een kleine koekenpan en blancheer de taugé. Verdeel zodra deze gaar zijn de groenten, tofu, bosuitjes, taugé over de pannenkoek, vouw de pannenkoek dubbel, bak nog even door en haal uit de pan en serveer op een (groot) bord.  

Halveer de peper en knoflook, smeer er vervolgens een schaaltje mee in en laat het erin liggen, schenk hier de vissaus bij.

Eet smakelijk!

© 2009 - 2024 Il diVino Wijnwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.