Bio

Spanje: Bodega Arraez Canallas Rosado

Vorige Artikel 4 van 18 Volgende
€ 8,75 (inclusief btw)

Bodega Arraez Canallas Rosado 

  • Druivenras: Bobal
  • Proef en ruik zacht, zonnig fruit als aardbeien, frambozen, watermeloen, perzik. Het heeft een uitbundige en iets bloemige neus, de smaak is sappig en intens en mooi droog in de afdronk. Spannend. 
  • Lekker bij: pittige kipspiesjes, surf en turf spiesje van de BBQ, visburger op een knapperig broodje, Thaise noodle salade, geroosterde paprikataart, hardere kazen.
  • Bodegas Arrãez is een wijnhuis met een lange traditie, opgericht in 1950 door Don Antonio Arrãez. Het wijnhuis ligt in de stad Fuente de La Higuera. De wijngaarden zijn gelegen op zo’n 90 km van de Middellandse Zee en op een hoogte van 600 tot 800 meter tussen 2 valleien. Daardoor ontstaat er een mediterraans/continentaal microklimaat. De wijnmakers van Bodega Arraez staan inmiddels bekend als eigenwijze wijnmakers. Het jonge team doet er alles aan om de mooie bio-wijnen van Arraez en alles eromheen tot een succes te maken. Dat levert spannende en zuivere wijnen op die zeker in de regionale horeca bijzonder gewaardeerd worden! Wij zijn dan ook erg blij deze wijnen in Nederland te presenteren. De spannende etiketten worden ontworpen door kunstenaar Eduardo Bermejo, zeer opvallend, druk en ....eigenwijs. Past prima bij deze heerlijke rosada wat ons betreft.

Recept:  geroosterde paprikataart (vegetarisch)

Ingrediënten: 2 paprika's, 1 teentje knoflook, fijngehakt, 3 eieren, 1 tl oregano, vers of gedroogd, 1 el olijfolie, 300 g verse geitenkaas, 4 eieren, peper en zout, 1 rol bladerdeeg, 30 g geraspte kaas, 

Bereiding: Verwarm de oven voor op 200°C.  Snijd de paprika's in schijfjes. Bestrooi met knoflook en oregano en besprenkel met olijfolie. Rooster de paprikaschijven gedurende 25 minuten. Leg het deeg in een ingevette bakvorm. Leg een bakpapier over het deeg en vul met bakbonen. Verwarm 8 tot 10 minuten voor in de oven op 180°C. Meng de geitenkaas met de losgeklopte eieren. Kruid met peper en zout. Haal bakpapier en bakbonen er weer af en giet het mengsel in de bakvorm over het deeg.  Leg de paprikaschijven erop en bak gedurende 30 à 35 minuten. Bestrooi met geraspte kaas. Garneer met oregano. Serveer warm óf koud, lekker met een frisse tomatensalade.

© 2009 - 2022 Il DiVino Wijnwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.