Bio

Argentinië: El Burro - Malbec *Bio

Vorige Artikel 33 van 33
€ 13,95 (inclusief btw)

Argentinië Santa Julia El  Burro Malbec *Bio

  • Druivenras: Malbec. Geproduceerd van biologisch geteelde druiven en gemaakt zonder sulfieten. Natuurwijnen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De kwaliteit lijkt ook over de hele linie te verbeteren, hoewel er tal van versies zijn die een beetje te funky zijn voor veel wijndrinkers, met nogal wat gebreken waar veel traditionele wijndrinkers in alle ernst niet omheen kunnen. .En voordat we de Santa Julia El Burro Malbec Natural proefden waren we aanvankelijk nogal sceptisch, maar dat zakte na het proeven van deze natuurwijn uit de Mendoza regio snel weg.
  • Proef en ruik: de karakteristieke geur van Malbec met indrukken van vers fruit en een vleugje pruimen en kersen. De smaak is overtuigend vol en doet denken aan donkere kersen en donkere bessen die sappig en energiek zijn, met een lange afdronk, en worden ondersteund door wat fijnkorrelige tannines.
  • Lekker bij: gegrild vlees van de barbeque, maar wij dronken hem ook bij Porc Wellington met aardappeltjes en gevulde appel.
  • El Burro is een natuurwijn omdat hij is gemaakt met minimale menselijke tussenkomst. Er worden geen sulfieten toegevoegd tijdens de productieprocessen (sulfieten werken als conserveringsmiddelen, gezien hun antioxiderende en antibacteriële eigenschappen). Er worden ook geen geselecteerde gisten gebruikt: in plaats daarvan worden alleen inheemse gisten gebruikt. Omdat er geen klaringsproces aan te pas komt, is deze wijn ook vegan.

    Santa Julia Winery is een familiebedrijf dat in 1990 werd opgericht als eerbetoon aan de enige dochter van José Alberto Zuccardi, Julia. Santa Julia, opgericht ter ere van haar, belichaamt hun toewijding om de hoogste kwaliteitsniveaus te bereiken door middel van duurzame praktijken die bijdragen aan het behoud van het milieu en eerlijk genoeg zijn voor de gemeenschap waarin we leven.

© 2009 - 2023 Il DiVino Wijnwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.