BNI: getuigschrift - januari 2023

Artikel 6 van 97

"Beste Hubert,

Het begon met de opening van de nieuwe winkel in Amersfoort. Er waren diverse open wijnen waar je uit kon kiezen tijdens de gezellige happening.

Mijn aandacht werd gevestigd op een Libanese wijn. Nog nooit een Libanese wijn gedronken, dus dit moest 'm worden. Die smaakte heerlijk! Ik had al tegen Ewout gezegd dat ik overwoog lid te worden van de Wijnclub en dit had me over de streep getrokken. En natuurlijk nog even 2 Libanezen mee voor thuis ;-)

Enkele dagen later ontving ik de doos wijn voor dit kwartaal van de Wijnclub. Enkele verschillende wijnen met een leuke beschrijving, proefnotitie en ..... bijpassende gerechten! Superleuk, want we houden ook nog eens van lekker koken. Diverse gerechten hebben we intussen gemaakt uit de verschillende seizoenen. Een enkeling is een blijver geworden, die we al diverse keren hebben bereidt. Goed werk geleverd dus!

Voorjaar 2022 vroeg ik om een doosje samen te stellen met aspergewijnen. Het waren alledrie prima wijnen, maar één was de SiSi, een Sloveense wijn van de gele muskaatdruif. Sowieso superlekker, maar uigesproken goed bij witte asperges. Wauw! We hebben menig doosje voor onszelf en vrienden besteld. 

Il diVino heeft mooie pareltjes weten te vinden, die je niet snel elders kan krijgen. Prijs-kwaliteit is wat ons betreft dik in orde en de kennis is TOP!

Van harte en met veel plezier kan ik Il diVino aanbevelen."

Met vriendelijke groet, Tom Zoethout / Internet Marketeers

 

© 2009 - 2024 Il diVino Wijnwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.