Onze wijnkenners

Team Il diVino

Graag stellen we ons even voor! Onze wijnkenners staan voor je klaar voor wijn-spijs advies, relatiegeschenken en gezelligheid. U bent van harte welkom in onze winkels in Bussum en Hilversum!

 

Harrald Koedam

 • Ik ben Harrald Koedam en ik ben zeer enthousiast om voor il diVino te werken.  Sinds een jaar of 25 reis ik meerdere keren per jaar naar Frankrijk, voornamelijk de Elzas, om wijnhuizen te bezoeken.  Het verzorgen van wijnproeverijen doe ik met veel plezier en vakanties bestaan toch minstens uit het bezoeken van een of meerdere wijnboeren. Er staat voor vijf meter wijnboeken in de kast.  Door de jaren heen heb ik echt een passie voor wijn ontwikkeld. Onder andere voor de wat onbekende wijnen uit bijvoorbeeld de Balkan en “vin nature”.  Kom gezellig langs in de winkel en ik vertel je er graag alles over! Hiervoor was ik werkzaam bij de Hocras, waar we elkaar wellicht weleens zijn tegengekomen. Ik ben getrouwd met Nicolette. Samen met onze drie pubers wonen wij in de Hilversumse Meent.
 • @: harrald@ildiVino.nl

 

Hubert (spreek uit Ubèr) van Mastrigt 

 • Al in de zomer van mijn vierde levensjaar voegde mijn Franse oma enkele druppels rode wijn toe aan mijn glas gevuld met water. Wijn drink ik dus aan tafel. Misschien maakt dat mij ervaringsdeskundige, maar ik doe niet graag water bij de wijn. Mijn passie is koken en ik ervaar wijn als een essentieel onderdeel van het gerecht. Telkens weer is het een uitdaging om de ultieme wijn bij het gerecht te serveren. Welke wijn laat de komkommerparels in mijn gerecht de hoofdrol spelen? Roept deze stevige, dieprode, maar fluweelzachte wijn de emoties op die bij mijn Osso Buco horen? Daarom blijf ik proeven, proeven en nog eens proeven. Nu ik tot mijn grote plezier bij Il diVino aan de slag ben is het zaak om het hele brede assortiment op de kaart te zetten. Nog een paar honderd te gaan. Ik houd je op de hoogte.

 • @: hubert@ildiVino.nl

 

Aukje Ter Horst 

 • Mijn naam is Aukje Ter Horst, en door de jaren heen is mijn passie voor wijn gegroeid. Ik ben er steeds meer over gaan leren en ontdekken. Ik ga dan ook regelmatig op zoek naar mooie en bijzondere wijnen bij kleine (natuurlijke) wijnboeren in o.a. België, Nederland en Duitsland, en soms wat verder. Ik heb een voorliefde voor de Pinot Noir en vergelijkbare druiven en geniet van het ontdekken van wijnen uit niet alledaagse landen, zoals Georgië, Marokko, en de Balkan. Gezien mijn passie voor deze wijnen, zit ik bij Il diVino goed op mijn plek en hoop ik jullie in de winkel mee te kunnen nemen op deze bijzondere wijnreis. Naast het werken voor Il diVino ben ik ook nog werkzaam als docent in het voortgezet speciaal onderwijs, en vind het geweldig dat ik dit werk kan combineren met mijn passie voor wijn. Tot ziens bij een van onze winkels.
 • @ : aukje@ildivino.nl

 

Ewout Jansen - eigenaar/oprichter van Il diVino Wijnwinkel(s)

 • Ewout's wijnliefde begon al op (te) jonge leeftijd met het verzamelen van wijnetiketten. In de loop der jaren heeft zich een voorkeur voor spannende wijnen ontwikkeld. Veelal uit Europa omdat daar nog oneindig veel originele druivenrassen te vinden zijn waar karaktervolle wijnen van gemaakt worden...Dat enthousiasme heeft in 2008 geleid tot de opening van een wijnspeciaalzaak in Hilversum. In 2020 ook in Bussum. Wijn is plezier, het gaat om het genieten, dus laten we er niet te ingewikkeld over doen en met elkaar het glas heffen. Proost!
 • Vanwaar de bedrijfsnaam?
  • "In Spanje had ik El Divino bezocht. Een prachtige uitgaansgelegenheid in de haven van Ibiza Stad. Dat leek me de ideale naam voor een wijnzaak, het goede leven, Vino in de naam.....Maarrrr, er was in Nederland precies één bedrijf met exact dezelfde naam actief. Een kledingzaak...gevestigd in Hilversum. Van het Spaanse El Divino was het even zoeken naar een oplossing, maar uiteindelijk bleek het een kleine maar logische stap naar het Italiaanse Il diVino. Want, we hebben Italiaanse familie, een grote liefde voor Italiaanse wijnen. En Il diVino is ook de bijnaam van Michelangelo, en kunst en wijn gaan natuurlijk erg goed samen.”
 • @: ewout@ildiVino.nl

 

© 2009 - 2024 Il diVino Wijnwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.