Spanje: Diapiro Monastrell, Syrah & Merseguera

Artikel 30 van 32
€ 8,95 (inclusief btw)

BODEGA PINOSO | Diapiro Monastrell, Syrah & Merseguera *Bio

  • Druivenras Monastrell, Syrah & Merseguera. Een spannende en originele blend, want de Merseguera is een witte druif.
  • Proef en ruik sappig bosfruit, aardbeien, frambozen, heel elegant met een lichte spicy afdronk.
  • Lekker bij gegrilde groenten, varkensspiesjes, mooie bavette, droge worst, gegrilde tonijn, halfharde kazen.


RECEPT BIJ DE DIAPIRO
Mediterrane gevulde paprika (4 personen, recept de SMAAKTUIJN)

Ingrediënten: 300 gram rijst, 4 grote of 6 kleine parika’s, 300gr rundergehakt (of vega gehakt of linzen), mediterranee kruiden (De Smaaktuijn), paar chilivlokken, 800 gram fijngesneden tomaten in blokjes, 400 gram bloemkool rijst, 80 gram Parmezaanse kaas, 2 teentjes knoflook, ui, olijfolie.
Bereiding: verwarm de oven op 200 graden, kook de rijst, maak de paprika’s schoon en verwijder de bovenkant en zaadlijsten, plaats de paprika’s in een ovenschaal, snij de ui in snippers en pers de knoflook fijn, verwarm de olijfolie en voeg eerst ui en dan de knoflook toe, bak dit kort en voeg de rundergehakt toe. Voeg de helft van bloemkoolrijst toe en bak kort mee. Voeg de Mediterraanse melange, de chilivlokken en de tomatenblokjes toe en laat dit 5 minuten sudderen. Verdeel het mengsel over de paprika’s. Bedek de paprika’s met de kaas. Plaats het in de oven en laat het 25 minuten garen. Serveer de paprika met wat verse rucola en de rest van de rijst.

© 2009 - 2024 Il diVino Wijnwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.