Gooisch Bier - 6 pack geschenkverpakking

Artikel 1 van 9 Volgende
€ 16,95 (inclusief btw)

De Gooische Bierbrouwerij is opgericht in 2011 en heeft een gouden gevleugelde chihuahua als beeldmerk. Daaronder staat het motto: Parvus Sed Audens, wat betekent: 'klein maar dapper'.  De Gooische Bierbrouwerij brouwt toegankelijke bieren met een zacht karakter. Dat zit hem in het ingrediënt boekweit. Boekweit is een plant die sinds de middeleeuwen op de arme zandgronden van het Gooi wordt verbouwd en een belangrijke voedingsbron was. Het vormt de basis voor het ontstaan van de zes Gooise dorpen: Blaricum, Bussum, Laren, Hilversum, Huizen, Naarden. Het is in menig Gooische vlag of wapen terug te vinden. De bieren worden gemaakt uit 100% biologische ingrediënten. Ongepasteuriseerd en ongefilterd, en daarom boordevol smaak.

Gooisch Blond...
Een blond bier, maar dan volgens Gooisch recept, met (echt Gooisch!) boekweit dus. Gooisch Blond kenmerkt zich door zijn fris bittere smaak met een mild hop-aroma. Dit maakt Gooisch blond het perfecte bier voor elk moment van de dag. Ongefilterd, ongepasteuriseerd dus met héél veel smaak.

Gooisch Wit...
Gooisch witbier is romig en tegelijkertijd fris van smaak, ‘met tonen van geel fruit’. Een uitgekiende combinatie van boekweit en gerstemout zorgt voor deze mooie smaakbeleving. Gooisch Wit is het perfecte bier op een mooie zomerse dag en combineert ook prima met zilte gerechten en zelfs met asperges (!).

Gooische Bubbel...
Gooische Bubbel is een nieuw wat zwaarder blond bier van 8% en wat hem speciaal maakt is dat hij met Champagne gist gemaakt is. 

Gooisch Rood...
Een klassieke red-ale, met een plezierig karakter. Spannend, ongecompliceerd en prettig ter afwisseling.

Gooisch Zwart...
Het zwartbier van de Gooische Brouwerij is krachtiger dan de Duitse zwartbieren, minder bitter dan een traditionele Stout en minder zwaar dan een Porter. Gooisch Zwart heeft een warme en donkere smaak. Denk aan geroosterd brood of koffie. Ideaal voor in de middag, heerlijk naast desserts (met chocola of noten) en geweldig bij een stevige kaas.

Gooische Bock (in het seizoen)
Deze donkerrode rogge-dubbelbock heeft door z’n hoger alcoholpercentage een verwarmend karakter, het caramelzoet komt puur uit de gebruikte mouten en de gebruikte rogge geeft er een mooi zuurtje aan. 

Gooische Kastanjebier (in het seizoen)
Rapen, brouwen...proeven! Uniek van smaak, alleen in het seizoen, iets bijzonders.

 Gepresenteerd in een fraaie bijpassende 6-pack verpakking met tekst en uitleg. Heeft u liever een andere samenstelling, laat het ons dan even weten in de opmerkingen bij uw bestelling.

Wijzigingen voorbehouden.  Samenstelling kan variëren​. Levering onder voorbehoud beschikbaarheid, en seizoenen.

© 2009 - 2024 Il diVino Wijnwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.