Mijmeren met een mooi glas.... - Gooische TamTam winter 2020-2021

Vorige Artikel 16 van 83 Volgende

Mijmeren met een (h)eerlijk glas...

Tsja, 2020, het is natuurlijk wel een bizarre film geworden waar we middenin zitten. Vol uitersten, tegenslagen...opstaan en weer doorgaan. Een beste klim om in wielertermen te spreken.

Maar er is ook iets positiefs. Het valt ons in de winkels op dat de mensen weer zin hebben in een praatje. Minder haast. Persoonlijk contact is weer speciaal geworden. En daar moet, uiteraard, op gedronken worden. Wat mij betreft liefst in goed gezelschap, maar dat is aan u.

De tip dit keer is niet alleen van de ‘wijnman’ maar van het hele team....We kiezen unaniem voor de rijke Cuvée Prestige van Domaine de Marotte. Een zwoele, pittige en al wat rijpere 100% Syrah. Concentratie, zacht donker fruit, weelderig, aards, diepgang en een enorme lengte, puur genieten!

De sympathieke en enthousiaste Daan en Elvira Dijkman zijn tegenwoordig gehuisvest in Carpentras, onder de voet van de majestueze Mont Ventoux. Ze maakten een dijk (...) van een wijn om het 20 jarig jubileum te vieren. En dat is wat we wel weer willen, iets vieren, met
elkaar het glas heffen....Wij zetten alvast de afdaling in, op naar 2021!

Domaine de Marotte Cuvée Prestige *Bio

© 2009 - 2022 Il DiVino Wijnwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.